Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag

Hallands län

Information

556411-1929 är organisationsnummer för bolaget Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag finns i.

Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-22 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-10292 eller genom brev på följande adress:
Hantverksg. 3, 314 34, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva plåtslageriarbete och projektering, installation och service av ventilationsanläggningar jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hylte Bleck o Plåt Aktiebolag och det är Lennartsson, Hans Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lennartsson, Bengt Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Lennart som är född 1929 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,