Formteknik Verktyg Unnaryd AB

Hallands län

Information

Formteknik Verktyg Unnaryd AB är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Formteknik Verktyg Unnaryd AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Formteknik Verktyg Unnaryd AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Formteknik Verktyg Unnaryd AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-11-26. Men sedan 1991-01-01 så har Formteknik Verktyg Unnaryd AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hantverksg. 1, 310 83, Unnaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Formteknik Verktyg Unnaryd AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-60800.

Hylte arbetar för att verksamheter som Formteknik Verktyg Unnaryd AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Formteknik Verktyg Unnaryd AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolagets verksamhet ska vara att tillverka formverktyg för plast- och pressgjutning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Formteknik Verktyg Unnaryd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Per Bernt Sven-Eric -Carlberg, John Ingvar Arnold Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Formteknik Verktyg Unnaryd AB och det är följande personer, Aronsson, Jan Håkan Ingvar som är född 1966 och har titeln Extern VD, Carlberg, John Ingvar Arnold som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Bernt Sven-Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Svea Ann-Britt som är född 1953 och har titeln Suppleant, Carlberg, Bodil Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor.Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Formteknik Verktyg Unnaryd AB är 556410-7794.