Schinnfix AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Schinnfix AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Schinnfix AB är ett av dem. Statusen för Schinnfix AB är att Bolaget är aktivt.

Schinnfix AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-23. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Schinnfix AB ska trivas.

Schinnfix AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel, tillverkning, byggnation och service inom branscherna mekanisk maskinindustri, mekanisk verkstadsindustri, elektroindustrin och kemiskteknisk industri. Fastighetsförvaltning. Aktieförvaltning. Tillverkning, reparation och service av skogsmaskiner, jordbruksmaskiner och transportfordon. Entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningsbranscherna samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Schinnfix AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Schinnfix AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Schinnfix AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5546072.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Schinnfix AB är Andersson, Jan Lars Allan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerleke, Gert Åke Kennet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Schinnfix AB har 556409-0560 som sitt organisationsnummer.