CE Produkter Aktiebolag

Hallands län

Information

CE Produkter Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där CE Produkter Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. CE Produkter Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket CE Produkter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. CE Produkter Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CE Produkter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverksg. 2, 310 83, Unnaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-62230.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är CE Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

CE Produkter Aktiebolag har idag 556408-0058 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekman, Berit Solveig Ellenor -Ekman, Bo Johan -Klaesson, Björn Christer Johnny är den som för stunden ansvarar för CE Produkter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ovävda textilier, handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I CE Produkter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berggren, Peter Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekman, Berit Solveig Ellenor som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Bo Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaesson, Björn Christer Johnny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.