Aktiebolaget Curt Jonssons Rör

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Curt Jonssons Rör ska trivas.

Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rörläggeriverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Aktiebolaget Curt Jonssons Rör Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Curt Jonssons Rör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-20936.

Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Curt Ture Reinhold -Jonsson, Nils Henrik.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Curt Jonssons Rör är Jonsson, Curt Ture Reinhold som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nils Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Curt Jonssons Rör har 556405-5258 som sitt organisationsnummer.