Decon Fastigheter AB

Hallands län

Information

Decon Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Decon Fastigheter AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Decon Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-18.

Decon Fastigheter AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-03-27. Men sedan 2007-10-18 så har Decon Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Ekeryd 115, 314 93, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Decon Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-40880.

Hylte arbetar för att bolag som Decon Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Decon Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Decon Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Decon Fastigheter AB och det är följande personer, Jakobsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lena Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Decon Fastigheter AB är 556392-2037.