BA Glas och Montage Aktiebolag

Hallands län

Information

BA Glas och Montage Aktiebolag är ett bolag som finns i Hylte. I BA Glas och Montage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Karl Arvid som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ellen Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BA Glas och Montage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BA Glas och Montage Aktiebolag på telefon 0345-17578.

Bolaget skall bedriva glasmästeri och montage av aluminiumpartier samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BA Glas och Montage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

BA Glas och Montage Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BA Glas och Montage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BA Glas och Montage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BA Glas och Montage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

BA Glas och Montage Aktiebolag har 556372-9911 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.