Seagull's Innovation Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Seagull's Innovation Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Seagull's Innovation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Seagull's Innovation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Seagull's Innovation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-31. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Seagull's Innovation Aktiebolag ska trivas.

Seagull's Innovation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ta fram utbildningsmaterial och tillverka, gravera, utsmycka och försälja skyltar, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Seagull's Innovation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Seagull's Innovation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Seagull's Innovation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-72230.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Seagull's Innovation Aktiebolag är Johansson, Curt Göran som är född 1946 och har titeln VD, Johansson, Curt Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandahl, Elsie Yvonne som är född 1947 och har titeln Suppleant, .

Seagull's Innovation Aktiebolag har 556355-9680 som sitt organisationsnummer.