GJ Dressage Education AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns GJ Dressage Education AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. GJ Dressage Education AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

GJ Dressage Education AB är momsregistrerat sedan2006-05-17 och har organisationsnummer 556351-2010.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0345-10000 alternativt besöka eller skicka post till GJ Dressage Education AB på följande adress Tollsbo Gård, 314 33, Hyltebruk.

GJ Dressage Education AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-17.

I GJ Dressage Education AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet med hästar, bedriva träning och utbildning av hästar och hästägare, hyra ut stallplatser och bedriva handel med hästar samt därmed förenlig verksamhet.