ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hylte finns det ett Aktiebolag som heter ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag i Hallands län. Hylte är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1988-12-29 så har ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hylte.

Vill man komma i kontakt med ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hyltev. 1, 310 83, Unnaryd. Vi ni istället prata med ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag så kan ni göra det på 0371-62200.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av gjuteri- produkter, handel med metaller, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gunnarsson, Jan Tommy som är född 1954 och har titeln VD, Gunnarsson, Jan Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Nils Eric Morgan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnergård, Lars Inge som är född 1957 och har titeln Suppleant, Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantFrejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

ÅGES Industrier i Unnaryd Aktiebolag har 556345-9618 som sitt organisationsnummer.