ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag

Hallands län

Information

ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1989-01-03. Men sedan 1989-01-01 så har ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Österlångg. 20, 310 83, Unnaryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-62290.

Hylte arbetar för att verksamheter som ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall driva mekanisk verkstad med verktygstillverkning, bearbetning och förädling av gjuteriprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gunnarsson, Jan Tommy -Söderberg, Björn Inge Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag och det är följande personer, Söderberg, Björn Inge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Jan Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Gustaf Sigvard Lennart som är född 1923 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ITB Teknik i Unnaryd Aktiebolag är 556345-3637.