Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-12. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas.

Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka maskinell skogsavverkning och lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-21258.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag är Karlsson, Tord Jan Christer som är född 1948 och har titeln VD, Karlsson, Tord Jan Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Margret Ingrid E som är född 1947 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Yttersjöholm Skogsentreprenad Aktiebolag har 556344-3885 som sitt organisationsnummer.