Yabergs Kraft Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Yabergs Kraft Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Yabergs Kraft Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Yabergs Kraft Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Yabergs Kraft Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-18. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Yabergs Kraft Aktiebolag ska trivas.

Yabergs Kraft Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning, elproduktion och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Yabergs Kraft Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Yabergs Kraft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Yabergs Kraft Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-71891.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Yabergs Kraft Aktiebolag är Axelsson, Christer Per Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Nils Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Yabergs Kraft Aktiebolag har 556340-9423 som sitt organisationsnummer.