Hylte Svets Aktiebolag

Hallands län

Information

556338-4899 är organisationsnummer för företaget Hylte Svets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hylte Svets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Hylte Svets Aktiebolag finns i.

Hylte Svets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-10-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hylte Svets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Hylte Svets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hylte Svets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hylte Svets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-71264 eller genom brev på följande adress:
Svarvareg. 9, 314 34, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva svets- och mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hylte Svets Aktiebolag och det är Björklund, Bernt Lennart Gösta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wahlström, Anders Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Maj Katarina Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Wahlström, Pia Ann-Mari som är född 1968 och har titeln Suppleant, Herne, Bo Jonas Mats som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor