Thesson Group AB

Hallands län

Information

556332-5744 är organisationsnummer för företaget Thesson Group AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thesson Group AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Thesson Group AB finns i.

Thesson Group AB har varit registrerat sedan 1988-08-24 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thesson Group AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Thesson Group AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thesson Group AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Thesson Group AB så kan ni göra det på telefon genom 0345-10948 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning och service av radio, stereo och TV-anläggningar och de produkter som handhas inom denna bransch samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thesson Group AB och det är Foghed Gillberg, Ritva Synnöve som är född 1964 och har titeln Likvidator,