JAKO Tryckeri AB

Hallands län

Information

JAKO Tryckeri AB är ett av många företag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som JAKO Tryckeri AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JAKO Tryckeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

JAKO Tryckeri AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1988-08-11. Men sedan 1988-01-01 så har JAKO Tryckeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mossv. 2, 314 41, Torup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JAKO Tryckeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-20470.

Hylte arbetar för att företag som JAKO Tryckeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JAKO Tryckeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att trycka och sälja reklammaterial och i möjligaste mån verka som grossist till andra reklamtryckare och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JAKO Tryckeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JAKO Tryckeri AB och det är följande personer, Öberg, Nils Anders som är född 1961 och har titeln VD, Öberg, Nils Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Erna Barbro Anita som är född 1950 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JAKO Tryckeri AB är 556329-2522.