Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556326-6823.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0371-46020 alternativt besöka eller skicka post till Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag på följande adress Karlsro, 314 92, Långaryd.

Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Karlsro Kvarn och Såg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Davidsson, Nils Arne Rudolf som är född 1922 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med fodervaror, utsäde, kvarnrörelse, legosågning m m samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.