Nickelsbo Skogstjänst AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Nickelsbo Skogstjänst AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nickelsbo Skogstjänst AB är ett av dem. Statusen för Nickelsbo Skogstjänst AB är att Bolaget är aktivt.

Nickelsbo Skogstjänst AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nickelsbo Skogstjänst AB ska trivas.

Nickelsbo Skogstjänst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogstjänster samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nickelsbo Skogstjänst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Nickelsbo Skogstjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Nickelsbo Skogstjänst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-60726.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Maria Birgitta.

De som är på något sätt har med Nickelsbo Skogstjänst AB är Johansson, Maria Birgitta som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Rolf Axel Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Harald Magnus som är född 1950 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Nickelsbo Skogstjänst AB har 556324-8961 som sitt organisationsnummer.