Landeryds Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Landeryds Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Landeryds Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Landeryds Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Landeryds Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-18. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Landeryds Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Landeryds Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Landeryds Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Landeryds Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Landeryds Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-40005.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Landeryds Åkeri Aktiebolag är Hagström, Nils-Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagström, Nils Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Ingrid Ida Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Landeryds Åkeri Aktiebolag har 556289-3064 som sitt organisationsnummer.