Unnaryds Snickeri Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Unnaryds Snickeri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Unnaryds Snickeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Unnaryds Snickeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556287-1581.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0371-60209 alternativt besöka eller skicka post till Unnaryds Snickeri Aktiebolag på följande adress Österlångg. 4, 310 83, Unnaryd.

Unnaryds Snickeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Unnaryds Snickeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Berggren, Peter Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Holmqvist, Rose-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall handla med trävaror och bedriva handel och tillverkning av snickeriprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.