Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva fotohandel jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1986-06-11 så skapades Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556279-0906 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0345-71565 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotohörnan i Hyltebruk Aktiebolag är Ivarsson, Yvonne Kerstin Marianne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Peter Mattias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Peter Ivar Lennart som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .