Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva grävmaskins- och markarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1986-01-08 så skapades Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556270-4519 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0345-10755 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Windefors & Johansson Grävmaskiner Aktiebolag är Johansson, Sven Inge Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Ethel Monica som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .