Hylte Tryck AB

Hallands län

Information

Hylte Tryck AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Hylte Tryck AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hylte Tryck AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hylte Tryck AB har haft sedan 1994-01-01. Hylte Tryck AB har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hylte Tryck AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Landerydsv. 72, 314 33, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-40990.

Hylte arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hylte Tryck AB Privat, ej börsnoterat.

Hylte Tryck AB har idag 556250-6542 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hylte Tryck AB

Bolaget skall bedriva tryckeri samt därmed förenlig verksamhet.

I Hylte Tryck AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bredenfeldt, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Glimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln RevisorNevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .