Hyltehälsan Företagshälsovård AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Hyltehälsan Företagshälsovård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Hyltehälsan Företagshälsovård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Hyltehälsan Företagshälsovård AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556231-3550.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0345-17300 alternativt besöka eller skicka post till Hyltehälsan Företagshälsovård AB på följande adress Landerydsv. 5, 314 33, Hyltebruk.

Hyltehälsan Företagshälsovård AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hyltehälsan Företagshälsovård AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Markoff, Angela Helene som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Lundgren Moberger, Carina Josefine som är född 1955 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom arbetsmiljö, miljö och rehabilitering samt förebygande hälso- och sjukvård (före- tagshälsovård) och därmed förenlig verksamhet.