Pallene AB

Hallands län

Information

556231-2842 är organisationsnummer för företaget Pallene AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pallene AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Pallene AB finns i.

Pallene AB har varit registrerat sedan 1983-07-06 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pallene AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Pallene AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pallene AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Pallene AB så kan ni göra det på telefon genom 0345-10717 eller genom brev på följande adress:
Lindhult, 314 93, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri, äga och förvalta fastigheter, handla med aktier och andra värdepapper jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pallene AB och det är Lindquist, Lars Erling som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Karin Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,