Brännöbagarn Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Brännöbagarn Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Brännöbagarn Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Brännöbagarn Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556210-8695.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0345-20160 alternativt besöka eller skicka post till Brännöbagarn Aktiebolag på följande adress Bosgårdsv. 5, 314 41, Torup.

Brännöbagarn Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Brännöbagarn Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Eliasson, Claes Ingmar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Eliasson, John Stefan som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva bageriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.