Landeryds Billackering Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Landeryds Billackering Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Landeryds Billackering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Landeryds Billackering Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556197-9260.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0345-40030 alternativt besöka eller skicka post till Landeryds Billackering Aktiebolag på följande adress Svarvareg. 5, 314 34, Hyltebruk.

Landeryds Billackering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Landeryds Billackering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Carlsson, Asta Viola Linnea som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva billackeringsverkstad samt därmed förenlig verksamhet.