Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstations- och bilverkstadsrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1976-02-25 så skapades Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556191-5132 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0345-30024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kinnareds Bilverkstad Aktiebolag är Carlsson, Karl Sören som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernström Carlsson, Catharina Pia L som är född 1957 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .