Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag

Hallands län

Information

Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norra v. 44, 310 83, Unnaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-60070.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag har idag 556188-3785 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag

Bolaget skall driva värme och sanitetsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Unnaryds Värme & Sanitet Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Kjell Yngve Bengt som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Elsa Signe Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .