Ramnareds Busstrafik Aktiebolag

Hallands län

Information

556187-4867 är organisationsnummer för verksamheten Ramnareds Busstrafik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramnareds Busstrafik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Ramnareds Busstrafik Aktiebolag finns i.

Ramnareds Busstrafik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1974-05-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramnareds Busstrafik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Ramnareds Busstrafik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ramnareds Busstrafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Folke Albert Roland -Johansson, Helge Robert Jörgen

Vill ni komma i kontakt med Ramnareds Busstrafik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0346-772002 eller genom brev på följande adress:
Kärrshult, 314 98, Torup

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet samt beställnings och linjetrafik med buss samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramnareds Busstrafik Aktiebolag och det är Johansson, Helge Robert Jörgen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Folke Albert Roland som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mary Gunnel Ingegärd som är född 1928 och har titeln Suppleant, Andersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor