Hylte Ram- & Konst Aktiebolag

Hallands län

Information

Hylte Ram- & Konst Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hylte. I Hylte Ram- & Konst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möller, Lennart Ivar Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Gun Elsie Judit som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hylte Ram- & Konst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hylte Ram- & Konst Aktiebolag på telefon 0345-71147.

Bolaget skall utföra glasmästeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hylte Ram- & Konst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hylte Ram- & Konst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hylte Ram- & Konst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hylte Ram- & Konst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hylte Ram- & Konst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hylte Ram- & Konst Aktiebolag har 556182-4045 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.