AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag

Hallands län

Information

AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till 314 82 Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-10000.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag har idag 556173-4657 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av gaffeltruckar, materialhanteringsutrustning samt konsulterande verksamhet inom branschen, och även förvalta värdepapper eller likartad lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I AJ Industri i Hyltebruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln VD, Johansson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Signe Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .