E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag

Hallands län

Information

556172-1803 är organisationsnummer för verksamheten E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag finns i.

E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-11-16 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-10501 eller genom brev på följande adress:
Åkerv. 11, 314 34, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva grävnings- och schaktningsarbeten, värdepappersförvaltning samt därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E. Windefors & Söner Entreprenadmaskiner Aktiebolag och det är Windefors, Rolf Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gerd Eva Annette som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionskonsulterna J Hägglund AB som är född och har titeln Revisor,