HJT VVS-konsulter AB

Hallands län

Information

HJT VVS-konsulter AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där HJT VVS-konsulter AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HJT VVS-konsulter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. HJT VVS-konsulter AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till HJT VVS-konsulter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-17540.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är HJT VVS-konsulter AB Privat, ej börsnoterat.

HJT VVS-konsulter AB har idag 556169-3267 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för HJT VVS-konsulter AB

Bolaget skall bedriva konstruktion, kontroll och besiktning av VVS-installationer samt produktutveckling inom VVS-området samt fastighetsförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.

I HJT VVS-konsulter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nennesson, Charles Mikael Vilhelm som är född 1963 och har titeln Likvidator, Ekblad, Tomas Lars som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .