Engwalls Bilservice Aktiebolag

Hallands län

Information

Engwalls Bilservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Engwalls Bilservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Engwalls Bilservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Engwalls Bilservice Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1972-06-20. Men sedan 1974-01-01 så har Engwalls Bilservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Engwalls Bilservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-10660.

Hylte arbetar för att bolag som Engwalls Bilservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Engwalls Bilservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva bilverkstad och handel i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Engwalls Bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Engwalls Bilservice Aktiebolag och det är följande personer, Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Engwalls Bilservice Aktiebolag är 556165-8724.