Sonnenstern AB

Hallands län

Information

556165-0861 är organisationsnummer för verksamheten Sonnenstern AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sonnenstern AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Sonnenstern AB finns i.

Sonnenstern AB har varit registrerat sedan 1972-06-07 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sonnenstern AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Sonnenstern AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sonnenstern AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sonnenstern AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sonnenstern AB och det är Andersson, Jan Lars Allan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerleke, Gert Åke Kennet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,