Wahlbecks Bil Aktiebolag

Hallands län

Information

Wahlbecks Bil Aktiebolag är ett bolag som finns i Hylte. I Wahlbecks Bil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlbeck, Gustav Johan Bengt som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlbeck, Jan Arne Patrik som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wahlbecks Bil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wahlbecks Bil Aktiebolag på telefon 0345-71240.

Bolaget ska bedriva bilreparationsverkstad, försäljning av drivmedel och biltillbehör, uthyrning av fordon, äga och förvalta fastigheter, jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wahlbecks Bil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wahlbecks Bil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wahlbecks Bil Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wahlbecks Bil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wahlbecks Bil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Wahlbecks Bil Aktiebolag har 556163-9674 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.