Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag

Hallands län

Information

556145-8992 är organisationsnummer för verksamheten Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag finns i.

Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-04-19 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-30356 eller genom brev på följande adress:
Älvdalsv. 10, 314 95, Kinnared

Bolaget skall utföra elinstallationer samt bedriva försäljning av elartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Augustssons Elektriska Aktiebolag och det är Augustsson, Kent Erik Sverre som är född 1944 och har titeln VD, Augustsson, Kent Erik Sverre som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Augustsson, Hans Erik Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stiernflycht, Bernt Ove Tomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Christer som är född 1948 och har titeln Revisor,