Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Hallands län

Information

Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1970-03-11. Men sedan 1974-01-01 så har Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Centrumv. 38, 314 94, Landeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-40144.

Hylte arbetar för att bolag som Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ivarsson, Karl Ivar Andreas -Ivarsson, Sven Alf Erling -Ivarsson, Sven Alf Martin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är följande personer, Ivarsson, Sven Alf Erling som är född 1941 och har titeln VD, Ivarsson, Sven Alf Erling som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Sven Alf Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Karl Ivar Andreas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Ingegärd Gull-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Landeryds Mekaniska Verkstad Aktiebolag är 556133-9663.