Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1969-12-22. Men sedan 1974-01-01 så har Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Nissastigen 38, 314 33, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-10030.

Hylte arbetar för att bolag som Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med bensin och biltillbehör samt servicearbeten inom bilbranschen jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Erik Axel Peter -Axelsson, Nanny Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Erik Axel Peter som är född 1959 och har titeln VD, Axelsson, Erik Axel Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Nanny Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Biltjänst i Hyltebruk Aktiebolag är 556131-7420.