Kinnareds Well Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Kinnareds Well Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kinnareds Well Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinnareds Well Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinnareds Well Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-07-29. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kinnareds Well Aktiebolag ska trivas.

Kinnareds Well Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka wellpapp och produkter därav, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinnareds Well Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1976-01-01.

Idag är Kinnareds Well Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Kinnareds Well Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-30420.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kinnareds Well Aktiebolag är Johansson, Lars Rune Oskar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anders Börje Rune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per-Olof Rune som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Herne, Bo Jonas Mats som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kinnareds Well Aktiebolag har 556118-5090 som sitt organisationsnummer.