Varberg Björkholm Grus Aktiebolag

Hallands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva grushantering och entreprenad inom gräv- och schaktverksamhet samt äga och förvalta egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Varberg Björkholm Grus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Varberg Björkholm Grus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1968-03-25 så skapades Varberg Björkholm Grus Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556116-0325 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Varberg Björkholm Grus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Varberg Björkholm Grus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-30010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Varberg Björkholm Grus Aktiebolag är Grönvall, Kaj som är född 1964 och har titeln VD, Grönvall, Kaj som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Henrik Sven Allan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronvall, Johan Bror Rickard som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.