A J Butiken Aktiebolag

Hallands län

Information

A J Butiken Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hylte. I A J Butiken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ragnarsson, Sven Carl Marcus som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Signe Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med A J Butiken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A J Butiken Aktiebolag på telefon 0345-10000.

Bolaget skall driva partihandel med råmaterial maskiner och försäljning av inredning till kontor och lager, lyft och transportutrustning samt industriförnödenheter mm, köp och försäljning av värdepapper, bilar och konst, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är A J Butiken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

A J Butiken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A J Butiken Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och A J Butiken Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A J Butiken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -externa firmatecknaren

A J Butiken Aktiebolag har 556110-4588 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.