Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten)

Hallands län

Information

Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) har haft sedan 1994-01-01. Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Industrig. 2, 314 34, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-17600.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) Privat, ej börsnoterat.

Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) har idag 556090-2453 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten)

Bolaget skall bedriva trafikrörelse, bensinmack med bilverkstad, jourbutiker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hylte Trafik Aktiebolag (Taxi och Bilisten) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alexén, Kerstin Solveig Iréne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Johan Ivar Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .