Kinnaredssågen Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Kinnaredssågen Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kinnaredssågen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinnaredssågen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinnaredssågen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-07-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kinnaredssågen Aktiebolag ska trivas.

Kinnaredssågen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse, förädling av trävaror, handel med byggnadsmaterial, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinnaredssågen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kinnaredssågen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Kinnaredssågen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-585800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Bernt Göran Lennart i förening med en av -Andersson, Bo Erling -Andersson, Karl-Eric -Andersson, Sven Ingemar Firman tecknas av -Andersson, Karl-Eric i förening med en av -Andersson, Bernt Göran Lennart -Andersson, Bo Erling -Andersson, Sven Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Kinnaredssågen Aktiebolag är Thorild, Anders som är född 1947 och har titeln Extern VD, Andersson, Bernt Göran Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bo Erling som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl-Eric som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sven Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Rolf Inge Erling som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantIsaksson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Melén, Hans Magnus Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Kinnaredssågen Aktiebolag har 556088-3620 som sitt organisationsnummer.