Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag

Hallands län

Information

Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1951-07-18. Men sedan 1974-01-01 så har Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sperlingsg. 14, 302 48, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-30532.

Hylte arbetar för att verksamheter som Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall driva rörinstallationsverksamhet samt elinstallationsverksamhet med därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag och det är följande personer, Ericson, Anders som är född 1960 och har titeln Likvidator,

Organisationsnummer för Ragnar Nilssons Rör- & El Aktiebolag är 556055-7018.