Hylte Box AB

Hallands län

Information

Hylte Box AB är ett av många företag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Hylte Box AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hylte Box AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hylte Box AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1950-10-20. Men sedan 1974-01-01 så har Hylte Box AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hantverksg. 4, 314 34, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hylte Box AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-10348.

Hylte arbetar för att företag som Hylte Box AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hylte Box AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träprodukter såsom förvaringsskåp samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hylte Box AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hylte Box AB och det är följande personer, Hörnell, Sören Erik som är född 1951 och har titeln VD, Hörnell, Sören Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörnell, Inger Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ganelius, Truls Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hylte Box AB är 556054-7720.