Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag

Hallands län

Information

Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torsaberga, 310 38, Simlångsdalen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-12072.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag har idag 556044-9885 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva -förvaltning av fastigheter och värdepapper, -konsultverksamhet inom skogsbruk och miljövård, -handel med maskiner och utrustning för jordbruk, -skogsbruk och miljövård samt import av konsthantverk och textilier från Östafrika, och -revisionsverksamhet.

I Naturbruk Rådgivning och Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tengnäs, Bo Sven Allan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tengnäs, Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Okdahl, Berne Gilbert som är född 1941 och har titeln Revisor, Jönsson, Bertil Gustaf Ingemar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Okdahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.