Swedfast AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av beslag, skruv och fästartiklar samt legotillverkning av metall och träartiklar, förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedfast AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Swedfast AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1943-12-06 så skapades Swedfast AB och företaget är har F-skattsedel Swedfast AB har haft det sedan 1994-01-01.

Swedfast AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556043-0877 är organisationsnummret för företaget som finns i Hylte.

Just nu är Swedfast AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Swedfast AB så går det att nå dem via telefon på 0345-40600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Eberstein, Anders Jörgen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedfast AB är Eberstein, Anders Jörgen som är född 1955 och har titeln VD, Eberstein, Anders Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Göran Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bo Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Linnebo, Odd-Jone Edland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eberstein, Inger Birgitta som är född 1955 och har titeln SuppleantHamilton, Claes Henning Richard som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .