Polypart AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Polypart AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Polypart AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Polypart AB är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556042-3914.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0371-60800 alternativt besöka eller skicka post till Polypart AB på följande adress Hantverksg. 1, 310 83, Unnaryd.

Polypart AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Polypart AB så sitter följande personer i styrelsen: Carlberg, John Ingvar Arnold som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Svea Ann-Britt som är född 1953 och har titeln Suppleant , Carlberg, Bodil Anita som är född 1953 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall såsom moderbolag strategiskt leda och utveckla underliggande dotterbolag, bedriva uthyrning av fastighet samt därmed förenlig verksamhet.